Nieuwsbrief

 

Nieuwe Garde anthologieNieuwe Garde is een anthologie met strips van 57 Nederlandse en Vlaamse stripmakers van nu. Een schitterende bloemlezing van 240 pagina’s, op groot formaat en tjokvol geweldige bijdragen.

Sinds donderdag 10 maart 2022 ligt het boek in de winkel voor de sympathieke prijs van € 20.

Je kunt de Nieuwe Garde kopen bij je lokale stripboekhandel, en als die niet om de hoek zit kun je ook terecht bij de algemene boekhandel. Online bestellen kan natuurlijk ook. Ook hiervoor kun je weer terecht bij de strip– en algemene boekhandel, maar het bekende blauwe mannetje heeft hem ook.

Preview

Je kunt een preview van 12 pagina’s van de Nieuwe Garde anthologie bekijken bij issuu. Op de een na laatste pagina staan ook alle namen van de stripmakers die een bijdrage hebben geleverd. Als je wilt ontdekken wat voor werk deze auteurs nog meer maken, werp dan eens een blik op de portfoliopagina’s.

Nieuwe Garde stripmarkt

Het verschijnen van dit boek ging gepaard met een grote Nieuwe Garde stripmarkt waar de Nieuwe Garde stripmakers aanwezig waren, evenals uitgevers, organisaties en (small press) tijdschriften die allemaal graag een nieuw geluid laten klinken.

Foto’s met een impressie van die dag vind je hier, foto’s van alle stripmakers en uitgevers die aanwezig waren staan hier en als je een reportage van de Stripvlogger wilt bekijken dan kan dat ook.