Nieuwe Garde auteur

Zie Groenen

Hallo, ik ben Zie Groenen. Ik ben een striptekenaar en illustrator. Hiernaast geef ik ook graag workshops striptekenen en andere creatieve vakken bij @VickZieWorkshops. Mijn beelden zijn kleurrijk, psychedelisch en surrealistisch. Mijn werk heeft vaak een combinatie van digitale als analoge materialen. Elk project krijgt een eigen aanpak en hierdoor een aparte look. Ik vind het belangrijk om altijd te experimenteren en te kiezen voor een tekenstijl dat past bij het verhaal dat ik op dat moment maak. Hierdoor zijn veel materialen voor mij interessant maar momenteel ben ik erg grote fan van uitwerken met een simpel grijs Stabilo HB-potlood en dit digitaal inkleuren. De inhoud van mijn langere verhalen is vaak menselijk drama terwijl mijn kortere strips meer gaan over de humor van het dagelijkse leven en meer absurditeit bevatten.

Internet

Instagram: @zieeeej & @vickzieworkshops
Tumblr: zieeeej
Linkedin: Zie Groenen
Facebook: Zieeeej 

Portfolio