Karolina Szejda
Berichten

Alle tekenaars van Nieuwe Garde presenteren zich vanaf nu op Facebook en Instagram van de 9e Kunst

Vanaf zaterdag 9 oktober presenteren we iedere dag drie tekenaars die straks in de Nieuwe Garde-anthologie te zien zijn. Dat gebeurt op onze Facebook-pagina en op Instagram.

Op die kanalen ga je de komende maand het werk zien van (in willekeurige volgorde) Wouter Van Ghysegem, Emma Ringelding, Mattias Cruyssaert, Hugo Seriese, Karolina Szejda (die ook de header van dit bericht heeft getekend), Zie Groenen, Danique van Polen, Niek van Ooijen, Maringe Pol, Leeminarium, Kanyanut ter Meulen, Anat Segal, Joris Spanbroek, Sterric, Dido Drachman, Sabrina Kooijmans, Wommol, Karin Blaawijkel, Sanne Knijpstra, Bob op ‘t Land, Mark Verdult, Petra Koelewijn, Gus Moystad, Charlotte Pasveer, Suze Scholten, Gijs Kreutzkamp, Mina Rassouli, Indi Vos, Aiden Yoon, Sarah San van der Wagt, Marco Klein Nijenhuis, Melanie Kranenburg, Anastasia Krylova, Vince Logtenberg, Hanne Dewachter, Maria de Gier, Luna Schuman, Laika Louis, Marsuro, Floor van den Brink, Valentijn Hamel, Coen Vosveld, Miel Vandepitte, Coralie Laudelout, Lode Peeters, Wouter Goudswaard, Tim Layae, Abe Borst, Jolein Kirpestein, Esther van de Bund, Helene Lespagnard, KimmiComics en GeoScrolls, Stephan Louwes, Tamara Ansing, Nik Heemskerk, Mélanie Corre en Inne Haine.

We sluiten de reeks af met de onthulling van de cover van de Nieuwe Garde anthologie, die is gemaakt door Thibau Vande Voorde. Die zie je dus eind oktober. De anthologie zelf ligt eind november in de winkel, papierschaarste of niet.