Nieuwe Garde auteur

Karin Blaauwijkel

Karin BlaauwijkelKarin Blaauwijkel (1991) studeerde Comic Design aan ArtEZ in Zwolle en publiceerde onder meer in Algemeen Dagblad, de all girls Dirty Diamonds Anthology en KAF, samen met een hele berg strips en zines in eigen beheer. Met deze zines (en stickers, en buttons, en kaarten, etc) is zij regelmatig te vinden op stripbeurzen, anime conventies en comic cons. Zij maakt dan onderdeel uit van het striptekenduo KAAS, samen met Sabrina Kooijmans.

Ze vindt haar inspiratie bij haar katten en de dagelijkse dingen, en zoekt hierin vooral de humor up. Vooral een humoristische draai geven aan de day-to-day struggles is iets wat je vaak terugziet in haar werk. Momenteel is ze bezig met nog meer zines en met een strip voor de internationale Figments-anthologie.

Internet

Instagram: @blauweeikels
Twitter: BlauweEikels
Ko-fi: blauweeikels

Portfolio