Berichten

9e Kunst introduceert: de nieuwsbrief

Update: Hieronder staat de oorspronkelijke aankondiging van de nieuwsbrief. Voor het formulier om je in te schrijven op de nieuwsbrief, klik je hier.


Als je even naar de rechter bovenhoek van deze website wilt kijken (of onderaan het hamburgermenu voor de mobiele lezers onder ons), dan zie je daar niet alleen de vertrouwde iconen van facebook, twitter en instagram, maar ook een knop voor het abonneren op de nieuwsbrief. Nee, je hebt er niet al die jaren langs gekeken, die knop is inderdaad nieuw en het betekent dat wij binnenkort zullen beginnen met het versturen van een maandelijkse nieuwsbrief.

In die nieuwsbrief willen we uiteraard een overzicht opnemen van wat er de laatste maand aan recensies en artikelen op onze site is gepubliceerd. Als je geen zin hebt om bij te houden wat er op de 9e Kunst verschijnt, als je het liever in één keer tot je neemt, of als je wilt controleren of je echt niets gemist hebt, is dit een ideale oplossing. Vooral als je bijvoorbeeld geen gebruik maakt van een van de zojuist genoemde social media.

Maar we zullen de nieuwsbrief ook gebruiken om berichten met jullie te delen die eigenlijk net te klein zijn om een nieuwsbericht van te maken. Denk daarbij vooral aan video’s en podcasts die we tijdens onze omzwervingen over het internet tegen het lijf lopen. Grappige, informatieve, verrassende of anderszins opmerkelijke items die we nu meestal laten liggen, maar waarvan we zeker weten dat we er mensen een plezier mee doen.

Dus als dat je wat lijkt, als jij aan de stroom zinloze informatie die dagelijks op je afkomt graag ook wat zinnigs wilt toevoegen, van een platform dat je inmiddels vertrouwt in het scheiden van kaf en koren, klik dan op die knop en schrijf je in. De nieuwsbrief wordt elke 7e van de maand verstuurd en zal voor het eerst verschijnen in juni.