Berichten

Podcast: Graphic Novel TK onderzoekt een belangrijke schakel: de stripwinkel

Graphic Novel TK is een geweldige podcast-serie die alle stadia van het maken van een strip doorneemt, vooral voorbij de tekentafel. De podcast gaat over de stripmarkt en is met name bedoeld voor stripmakers, maar evengoed voor uitgevers, journalisten en bladenmakers.

In de reeks is het presentatieduo Alison Wilgus en Gina Gagliano aanbeland bij aflevering 24, de stripwinkel. Zij spreken met de twee eigenaren van de met Eisner Awards overladen stripwinkel Challengers Comics + Conversation in Chicago, Patrick Brower and W. Dal Bush.

Deze twee bevlogen heren houden er een bijzonder zakelijk instinct op na. Zo hebben ze een heel actieve manier om strips te promoten en mensen naar hun winkel te krijgen, met een eigen podcast en een actief Twitter-leven: hun verhaal is inspirerend en uitvoerbaar tegelijk.

De linkjes naar alle afleveringen van Graphic Novel TK vind je gemakkelijk via Twitter: @graphicnoveltk