Eppo_corona_01
Berichten

Lange dagen thuis? Eppo 4 Free helpt je erdoorheen

Eppo_corona_03In deze tijden van crisis worden er links en rechts initiatieven georganiseerd om de noodgedwongen thuis bivakerende mensch van de nodige verstrooiing te voorzien. Stripblad Eppo doet een geweldige duit in het zakje en zet daarom om de dag (behalve in het weekend) een gratis, digitale Eppo online, onder de titel Eppo 4 Free.

Elk nummer van 36 pagina’s is gevuld met strips uit het rijke Eppo-archief. Het is hoofdzakelijk humoristisch werk van een strook tot enkele pagina’s, afgewisseld met korte verhalen en artikelen, maar als uitsmijter staat het eerste verhaal van Ythaq (door Arleston en Floch) er ook tussen. Inmiddels zijn er drie nummers verschenen. Op de website van stripblad Eppo kun je ze direct online lezen. Nog makkelijker is om je te abonneren, dan worden ze automatisch naar je toegestuurd.