Nieuwe Garde auteur

Petra Koelewijn

Mijn naam is Petra Koelewijn, online actief onder de artist alias IKULAZ. Geboren in 1985. Mijn werk bestaat voornamelijk uit het tekenen van illustraties en/of korte strips. Mijn stijl is voornamelijk beïnvloed door de Japanse manga en ik werk voor illustraties graag met thema’s die tegen de norm wrijven. Mijn doel met het maken van strips is om zo volledig mogelijk een gevoel of emotie over te brengen, om de lezer even uit de realiteit mee te nemen als het ware. Dit alles doe ik naast mijn huidige baan als administratief medewerker. Voor het tekenwerk ben ik volledig autodidact opgeleid en werk ik voornamelijk met digitale media.

Naast persoonlijke illustraties en strips, werk ik ook voor bedrijven die hun bedrijfsprocessen graag uitgelegd willen hebben aan de hand van illustraties voor bijvoorbeeld gebruiksaanwijzingen e.d. en maak ik stripjes voor speciale gelegenheden zoals bijvoorbeeld een jubilaris of een afscheid. Het liefst werk ik met een aangeleverd script of thema maar daarnaast vind ik het ook leuk om te brainstormen met eigen verhalen.

Voor voorbeelden en portfolio wil ik je doorverwijzen naar mijn persoonlijke website en instagram pagina. Tevens ben ik ook op twitter en tumblr te vinden.

Internet

website: ikulaz.weebly.com
Instagram: @ikulaz
Twitter: IKULAZ_art
Tumblr: ikulaz.tumblr.com
Link tree: IKULAZ

Portfolio