Nieuwe Garde auteur

Maringe Pol

Creativiteit zat al in mijn hoofdje en vingertjes nadat ik was geboren. Ik schreef verhalen non-stop en maakte zelfs mijn eigen boekjes. In mijn tienerjaren is dat overgegaan op strips en illustraties en ik ben toen helemaal losgegaan als webcomic artist. 4 lange strips, waarvan 2 nog steeds gaande, en een heleboel korte verhalen heb ik tot nu toe gemaakt. In al die jaren heb ik een constant update schema weten vast te houden.

Ik heb een liefde voor humor, horror en fantasy. Zeker als ik kan spelen met creature/monster design. De mogelijkheden zijn daar eindeloos.

Geef me een tablet en een computer, of lekker ouderwetse pen en papier, en ik kan aan de slag.

Internet

Website: appledragon.nl
Zakelijke site: sitipol.com
Twitter: MissMDutch
Instagram: @missdutch_ad

Portfolio