Nieuwe Garde auteur

Sarah San van der Wagt

Sarah San van der Wagt (1990, pseudoniem MelllonSnow) is dagdromer en intense liefhebber van alles Japans!

Ik wil het liefst werelden en verhalen creëren die de lezer/kijker een beleving geven van iets dat in het normale leven niet te ervaren valt. Werelden en krachten die niet de onze kunnen zijn. Die ons even mee kunnen nemen naar ergens anders.

Afhangende van mijn interesses en het thema van het werk dat ik wil maken hanteer ik een verscheidenheid aan stijlen. Over het algemeen is mijn werk kleurig en vrolijk met invloeden van zowel Europese tekenstijlen als de Japanse Manga stijl, maar ik deins er ook niet voor terug de duisternis in te duiken. Dan komen de monsters tevoorschijn!

Graag gebruik ik zowel het digitale medium als aquarel en inkt.

Mijn korte strip in de Nieuwe Garde anthologie is de eerste officiële stap naar nog vele stripverhalen die nu al jaren in mijn hoofd hebben liggen wachten.

Ik hoop je die snel te mogen laten zien!

Internet

Twitter: MellonSnow
Instagram: @mellonsnow
Deviantart: mellon-snow
Pixiv: 3785794
Facebook: MellonSnow

Portfolio